zaterdag 12 juli 2008

10 juli dag 12 Bahama's.




Vandaag weer een rustdagje ingelast we gaan lekker laat ons bed uit, uiteraard onder protest van Erik.
We drinken Starbucks koffie op de kamer, Sijbrand mag nog even blijven liggen met als gevolg dat we vandaag geen housekeeping hebben .
Erik en Gerda gaan naar de overkant om bij de Subway weer een 12 inch broodje te bestellen met de welbekende tonijnsalade. Verder doen we er lettuce op (sla ) rode uienringen ,zwarte olijven en vervolgens een klein beetje mayo er op. Kosten $ 6.99 niet duur toch?
We nemen bij ons ontbijt jus d’orange, helaas is er geen verse sinaasappelsap op dit eiland te vinden…
Over Sijbrand hoeven jullie je niet ongerust te maken,we hadden nog wat broodjes over van gisteren deze lagen dan ook keurig klaar voor mijnheer….
En uiteraard hebben we voor mijnheer nog een lekker taartje meegenomen plus een blikje jus…



Daarna gaan we naar het zwembad , we halen de handdoeken op en bellen Sijbrand via de huistelefoon.
We eten onze broodjes bij het zwembad. Het is vandaag drukker dan normaal …voor ons tenminste, maar ja relatief is het nog steeds rustig hier.
We hebben tot omstreeks vier uur in en om het zwembad gelegen,we besluiten om even naar de kamer te gaan om even te vragen via het internet hoe het is bij het thuisfront.
Helaas mobiele telefoon via tele 2 dat zit er niet in….we krijgen Stephan te pakken via msn en die vertelt dat alles ok is bij jullie behalve dan het weer.
Vanavond gaan we naar Taino beach, daar wordt het independence festival gevierd.
Erik neemt nog even wat geld op want de dollars rollen je zak uit ondanks de relatief lage prijzen…



Al lopende worden we opgepikt door een taxibusje. Deze brengt ons voor een paar dollar
naar een park aan zee, waar al een podium is gebouwd en het letterlijk zwart ziet van de barbeque-rook en de aardige Bahamian’s.Tjonge, jonge, het is drank, zoetigheid en vooral veel eten hier. Ook barst het van de politieagenten, blijkbaar nodig? Het is wel grappig hier, overal zie je heel kleurrijke figuren lopen, en er is een meisje dat heel graag op de foto wil.
We nemen een hapje en een drankje en na een paar uurtjes zijn onze hoofden zo vol van het gedreun dat we besluiten terug naar het hotel te gaan. Het lawaai is echt niet te harden!
Morgen onze laatste dag hier, jammer! Waarschijnlijk nog een keer naar het mooie Deadman’s Reef om te snorkelen….



Geen opmerkingen: