woensdag 2 juli 2008

30 juni, dag 2 Miami


We zitten vandaag om 08.00 uur aan het ontbijt in ons hotel. Redelijk, maar we gaan vandaag wel naar de Walmart om onze “eigen”ontbijtspulletjes te halen. Klinkt misschien knierterig, maar voor 10 dollar per persoon kunnen we wel iets lekkerders kopen.
Eerst halen we onze auto bij de “buren”. Zoals hier gebruikelijk wordt-ie voor ons gehaald. Na 10 minuten komt er eindelijk een auto voorrijden, maar helaas de verkeerde, dus we wachten nog even…

Ondertussen maken we een praatje met de jongen die het parkeren regelt. Erik vertelt dat hij muziek voor in de auto mee heeft genomen van Will Smith, zoals b.v. “Welcome to Miami”. De jongen begrijpt er niets van, Will Smith??? Nooit van gehoord….(Hij komt uit Cuba, maar we wisten niet dat dat ZO’n achtergebleven gebied was). Fresh Prince of Bell Air? Men in Black? I Robot? Eeeeeeeeh….
Dan komt de goede auto voorrijden en gaan we op weg naar de Walmart (Super-centre).
Alweer een geweldig grote winkel, maar niet echt zo super mooi als we gedacht hadden.
Wel leuke koopjes, Sijbrand en Erik kopen een mooie spijkerbroek van Dickies a 10 dollar per stuk. Ook slaan we wat proviand in en kopen een koelbox en tenslotte een hele grote Jeep koffer voor 49 dollar om al onze koopjes (die we nog gaan kopen) in op te slaan en hopelijk mee kunnen nemen…
Hierna gaan we op weg naar de Dolphin Mall, een winkelcentrum in de buurt van vliegveld Miami International Airport.
Behalve Bass-Pro valt het een beetje tegen, jammer ook dat de Nike winkel under construction is, Sijbrand wilde graag voor schoenen kijken.
Inmiddels is het een uurtje of half drie en eten we wat bij Thank God it’s Friday, Sijbrand een grote cheeseburger, Erik een cobb salade en Gerda een caesar salade. Vooral de salade van Erik valt in de smaak. Dan rijden we naar het hotel, Sijbrand is niet helemaal lekker, volgens ons komt de duizeligheid en de vermoeidheid nog door de schoolreis van vorige week en de vliegreis.
Hij neemt een pilletje tegen reisziekte en gaat een uurtje op bed liggen terwijl wij de weblog bijwerken en uploaden vanuit de loge van het hotel.
Als we na anderhalf uur boven komen zegt Sijbrand dat hij al weer aardig is opgeknapt, gelukkig maar.
‘s Avonds gaan we lopend naar Ocean Drive op South Beach een heel eind, we besloten dan ook om met een taxi terug te rijden.
Aangekomen in het hotel eten we nog een meegenomen fruitsalade en gaan lekker slapen!

Geen opmerkingen: