vrijdag 18 juli 2008

17 juli dag 19, Key West.


We worden lekker laat wakker en om 9 uur zet Erik koffie op de kamer. We kijken naar buiten en zien dat de lucht prachtig blauw is.
We gaan vandaag lekker rustig aan doen, en verlaten om ongeveer half elf de kamer.
Het is vandaag bloedje heet. Omstreeks deze tijd is het hier al boven de 30 graden, we komen dus al aardig bezweet aan bij Harpoon Harry’s, gelegen aan de haven van Key-West .
Zoals gebruikelijk nemen we alle drie iets met scrambled eggs (omelet).
Erik neemt koffie, Sijbrand cola en Gerda jus d ‘orange. Uiteraard is de koffie en cola refill en je krijgt ook nog zoveel water met ijs en rietje als je op kunt, gratis uiteraard!

Na heerlijk te hebben ontbeten gaan we richting einde Duvalstreet, waar we voor het eerst deze week ook een cruiseschip zien liggen We gaan daar even naar toe en het is warempel
de “Majesty of the Seas”.. .
Op Discovery Channel hebben we al enige malen met belangstelling de documentaire bekeken van het bouwen van dit werkelijk prachtige schip, wat een joekel!!
Gerda en Sijbrand gaan naar Ripley’s Believe it or not. Een aardig museum met allerlei vreemde zaken. Erik gaat richting hotelkamer om de weblog bij te werken .

Daarna blijven we de rest van de middag bij ons zwembad hangen en gaan ‘s avonds naar het Hardrock Cafe waar het altijd goed eten is! Na het eten is het inmiddels even over achten.

Erik heeft er geen kracht meer voor om te winkelen en fietst terug naar de kamer. Gerda en Sijbrand lopen nog een tijdje over Duval Street en kopen nog wat aardigheidjes.
Intussen zien we hier steeds meer dubbelgangers lopen van Hemmingway, dit weekend wordt hier namelijk de look-alike wedstrijd gehouden. Het is alsof je dubbel ziet, overal dezelfde ventjes. Gerda gaat er maar met een paar op de foto, dat willen die stakkerds zoooooo graag…;)
Om een uurtje of 10 gaan ook Gerda en Sijbrand “huiswaarts”, het was weer een relaxte dag.


(hier zijn het vier, maar er lopen er echt honderden!)...

Geen opmerkingen: