woensdag 9 juli 2008

8 juli dag 10 Bahama's.

Een paar van ons komen moeilijk op gang vandaag want ze beginnen zich al aardig aan het tempo hier aan te passen….(tot ergernis van Erik).
Laten we dus maar lekker niets doen.
Wel willen we morgen een excursie maken, deze kunnen we lekker snel regelen bij de dame van het hotel, die in de lobby zit, we gaan deze keer naar naar het National park van Grand Bahama Island en we gaan hier kayakken door de mangrove bossen, een stukje door het bos lopen en daarna picknicken op het strand. Ook zijn er grotten. Volgens insiders moet dit zeer de moeite waard zijn , morgen horen jullie uiteraard meer…

Hierna even een goed plaatsje zoeken bij het zwembad. Dit is hier geen enkel probleem, er zijn genoeg bedden vrij. Tussen de middag eten wij iets simpels “aan de overkant” in de haven, tevens zoeken we voor vanavond alvast een restaurantje uit.
We gaan daarna weer terug naar het hotel en vermaken ons gedurende de middag met lekker relaxen rondom het zwembad en in de zee.



Rond 6 uur gaan we naar de hotelkamer, frissen ons op en gaan rond 8 uur weer naar de overkant.

We gaan bij de chinees eten en bestellen voor 11.50 dollar per persoon een “combinatiemenu”, Erik verheugt zich hier erg op.
Maarrrrrr…..het is werkelijk niet te vreten, zo goedkoop en de rijst smaakt naar karton.


Erik gaat naar binnen en vertelt ze dat ze “niet te vreten goedkope shit” hebben, en de "aardige" Chinees zegt nog “yes, yes….” Ook! Het liefst zou je ze over de toonbank trekken! (Zoals jullie misschien wel weten bestaat het woord “nee” niet in het chinees)…
Dit soort restaurantjes zijn er volgens ons alleen om de meeste Amerikanen een poot uit te rukken, deze blijven immers nooit langer dan een dag of twee…
Een ervaring rijker en een illusie armer gaan we weer naar de hotelkamer. We kopen nog wat drinken en wat chips, we gaan zo slapen.
We verheugen ons op morgen!


Geen opmerkingen: